En relationshistoria - första kontakten med en kille

hello fellas, whatcha doin? feeling good? feeling great? feeling cool? 
Men ja, jag tänkte väl passa på att dra en liten relationshistoria när jag ändå har chansen!

Jag minns att när jag var tillsammans med min allra första kille och vi gick på disco ihop. (2006 ungefär) Det var ett sånt lågstadie disco! ja ni vet ett sånt när klassmammorna & klasspapporna annordnade så man fick hyra gympasalen, dem mest estetiska eleverna gjorde tekningar i tursch med färgglad text ''DISCO på fredag,10 kr inträde, dem 5 första kommer in gratis'' osv. 
 
tillbaka till händelsen - vi som var på discot i slutet utav kvällen vart uttråkade och fick iden om en tävling, håll i er nu.... dem två som kunde hålla handen längst skulle vinna! främst ära såklart och mod (så gulligt)
 
jag minns det så väl, hur jag och mitt megahaff satt där och höll hand på en utav gympasalens röda skumgummimadrasser. Det kändes vågat och tufft, kan ni tänka er? hålla hand? hur ballt? 
 
Just tuffheten fick mig att ta ett kort på våra flätade händer, som jag sedan lade ut på bdb såklart! med texten:
''två veckor med arvid<33'' 
 
Och för att avsluta denna fina historia ska jag ge er ett garv, för att när jag ett halv år efter denna hålla-hand-bild hade en ny kille som det skulle firas veckor med.... så.... la.... jag.... ut samma bild.... men med texten:
''3 veckor med ivar idag<33 (bild på min och arvids hand, men jag hade ingen annan)'' 
 
de va kärlek på den tiden det!
 
 
 
 

Kommentera här: