KENT I MINA HÖGTALARE

Godmorgon hattifnattar! Jag vaknade upp till solsken imorse och slängde halvsovandes iväg ett ''jag stannar hemma och solar''  till pappa efter att han frågat om jag ska följa med in till stan... Såhär senare sitter jag ihopkurad med en filt på skrivbordsstolen, lyssnar på kent. 
 
Var uppe sent igår, surfade runt och hittade några låtar som tillslut blev en mystisk liten late night mix, inte alls i housestilen denna gång, mer speciell, ni får tolka den som ni vill, jag är otroligt nöjd iallafall!
 
 
 
 

GLŌMINERALS - test och tips

Sprang upp ur sängen direkt till brevlådan imorse, har nämligen fått paket! Gav mig in i en tävling för någon vecka sedan och fick besked i måndags om att jag vunnit produkter från glōminerals! Super kul! Har ägnat morgonen åt att sätta tänderna i dessa och testat allt... galet underbart smink! Är mer än överraskad.

Tack Madde!

Nu tycker jag ni ska gå in på facebook när ni ändå är i farten och likea maddes grupp "makeup 4 everyone" Hon lägger ut videos om makeup och skönhetsprodukter och tipsar om allt mellan hudrutiner till vad man kan använda i hemmet och bleka tänderna med! haha, fantastiskt! (Madde finns även på instagram: maddemoe)